Zang- en Muziekweekenden

Drie keer per jaar komen rond de veertig enthousiaste muziekliefhebbers bijeen in het ABK huis in Hall/Eerbeek om samen muziek te maken. Er wordt onder leiding van twee dirigenten in aparte ruimtes gezongen en gemusiceerd. Het weekend dat van vrijdagmiddag tot zondagmiddag duurt, kent tenminste 10 uur samenspel. Zondagochtend is er een optreden voor elkaar. Het weekend is geheel verzorgd. Je slaapt met meerdere mensen op een kamer. De kamers beneden worden gereserveerd voor mensen die slecht ter been zijn.

Er wordt gespeeld onder leiding van diverse orkestdirigenten, op dit moment zijn dat Rosita van Oosten en Truus Siddré. De zangers worden afwisselend begeleid door, Klaas van der Heide en Corine Kuilboer.
In 2024 is het weekend van:  12-13-14 januari en 8-9-10 maart al geweest;
Voor het weekend van 8-9-10 november kunt u zich opgeven van 1 oktober tot 1 november bij Meike en Eric Roodnat: ericroodnat@gmail.com 

 

Nivon leden betalen 90 euro; niet-Nivon leden 100 euro.

Locatie ABK-huis
Hallseweg 12
6964 AM Hall (bij Eerbeek)

Fluitzaterdagen

De Fluitzaterdagen vinden plaats in het Nivon Centrum van Utrecht. Acht keer per jaar komen fluitisten uit het hele land bijeen om samen met veel plezier muziek te maken onder leiding van Rosita van Oosten. Er wordt muziek gemaakt van 10.30 tot 14.00 uur met een lunchpauze van een halfuur. We spelen zeer gevarieerde muziek, van Bartok tot hedendaagse tijd. De muziekstukken worden digitaal aangeleverd en de bedoeling is dat mensen de stukken thuis oefenen.

Klinkt dit leuk en zou je graag een keer meedoen. Dan ben je van harte welkom. Onze coördinator Laura van de Bunt helpt je graag verder om een goede start te maken.

U bent van harte welkom op de volgende zaterdagen:
Data voor het 2e half jaar 2024: 14 september, 19 oktober, 30 november, 21 december
Data 1e half jaar 2025: 18 januari, 15 februari, 15maart, 12 april.

Aanmelden en inlichtingen via
Email: lauravandebunt@gmail.com
Telefonisch te bereiken op: 06 43254155

Kosten
Nivon-leden betalen 12 euro per keer; 40 euro per jaar.
Niet-Nivon leden betalen 18 euro per keer; 70 euro per jaar.

Lunch zelf meenemen. Koffie en thee kost €0,50

Locatie
Nivon Centrum Utrecht
Het Huis Utrecht in de Boorstraat 107
De Boorstraat is een zijstraat van de Amsterdamsestraatweg.

PORTRAIT_TYPE